Javni poziv za prikupljanje prijedloga za imenovanje članova Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine, iz reda pripadnika romske nacionalne manjine

Slika /slike/Ostale informacije.jpg
Sukladno Odluci o osnivanju Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine, usvojenoj na sjednici Vlade Republike Hrvatske održanoj 23. lipnja 2021., Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske raspisuje javni poziv za prikupljanje prijedloga za imenovanje članova Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine, iz reda pripadnika romske nacionalne manjine.
 
Pozivaju se koordinacije vijeća romske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj, vijeća i predstavnici romske nacionalne manjine u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te udruge romske nacionalne manjine da predlože kandidate za članove Povjerenstva.
 
Prijedlozi kandidata s potrebnim prilozima u skeniranom obliku dostavljaju se Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih prava, isključivo putem elektroničke pošte na adresu: ured@uljppnm.gov.hr.
 
Rok za dostavu prijedloga je četvrtak, 1. srpnja 2021. godine, do 23:59 sati.

Tekst javnog poziva

Pisane vijesti