Javni poziv za prikupljanje prijedloga za imenovanje članova i zamjenika članova Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalne strategije za uključivanje Roma, za razdoblje od 2013. do 2020. godine, iz reda pripadnika romske nacionalne manjine

Slika /slike/Foto Vijesti 2016/1. pravo na pristup.jpg
Sukladno Odluci o osnivanju Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalne strategije za uključivanje Roma, za razdoblje od 2013. do 2020. godine (Narodne novine broj 44. od 11. svibnja 2016. godine), Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske raspisuje javni poziv za prikupljanje prijedloga za imenovanje članova i zamjenika članova Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalne strategije za uključivanje Roma, za razdoblje od 2013. do 2020. godine, iz reda pripadnika romske nacionalne manjine. 
 
Pozivaju se koordinacije vijeća i predstavnika romske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj, vijeća i predstavnici romske nacionalne manjine u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, te udruge romske nacionalne manjine da predlože kandidate za članove i zamjenike članova Povjerenstva.

Rok za dostavu prijedloga  je 3. lipnja 2016. godine.
 
Javni poziv objavljen je u Narodnim novinama broj 46. od 18. svibnja 2016. godine, oglas broj 263. u rubrici Objave.

Tekst Javnog poziva
 

Pisane vijesti