JAVNI POZIV za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2013. godinu

Pozivaju se udruge i kulturno-umjetnička društva romske nacionalne manjine koji su registrirani u Republici Hrvatskoj da se prijave na Javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2013. godinu.

Prijavni obrazac i potrebni prilozi dostavljaju se Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, putem redovne pošte na adresu: Mesnička 23, 10 000 Zagreb, ili osobno na adresu Trg Sv. Marka 3 (pisarnica).



Javni poziv objavljen je u Narodnim novinama br. 133 od 6. studenog 2013. godine u rubrici Oglasi, broj oglasa 394., te u Jutarnjem listu dana 6. studenog 2013. godine.

Odabir prijedloga i raspored financijskih sredstava izvršit će Radna skupina za raspodjelu sredstava za Tradicijsku kulturu Roma.

Udruge i KUD-ovi prijavljuju svoje projekte na propisanom obrascu.

Rok za dostavu prijedloga je 16. studenog 2013. godine.

Zakašnjele prijave, nepotpune prijave ili na drugi način podnesene prijave (faxom i e-mailom), koje nisu u skladu s uvjetima ovog natječaja neće se razmatrati.

Odluka o dodjeli financijskih potpora bit će objavljena na web stranici Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. JAVNI POZIV
2. OBRAZAC PRIJAVE
3. IZJAVA



Pisane vijesti