OBAVIJEST O PRODUŽETKU ROKA I PROMJENI UVJETA PREDPRIJAVE NA NATJEČAJ

JUST/2013/PROG/AG/AD "Podrška nacionalnim aktivnostima u cilju identifikacije primjera dobre prakse u području suzbijanja diskriminacije i promicanja jednakosti

Obavještavamo zainteresirane za sudjelovanje na natječaju JUST/2013/PROG/AG/AD "Podrška nacionalnim aktivnostima u cilju identifikacije primjera dobre prakse u području suzbijanja diskriminacije i promicanja jednakosti" da, sukladno uvjetima javnog poziva koji je Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina javno objavio 1. kolovoza 2013. do naznačenog roka zatvaranja natječaja (14. kolovoza) nije zaprimljena nijedna valjana prijava.

S obzirom na procjenu da je još uvijek moguće osigurati sudjelovanje udruga na natječaju obavještavamo vas o produžetku roka za dostavu prijava do ponedjeljka, 26. kolovoza 2013 u 15:00 sati. Ujedno vas obavještavamo o izmijenjenim (pojednostavljenim) uvjetima prijava: potrebno je dostaviti projektni sažetak (do 4,000 riječi) te izjavu o ispunjavanju ostalih uvjeta navedenih u Javnom pozivu, odnosno Prilogu 2, poglavlje 4.1. Who may apply, str.10) na engleskom jeziku.

Prijave treba dostaviti u digitalnom obliku isključivo na e-mail adrese ured@uljppnm.vlada.hr i aleksa.djokic@uljppnm.vlada.hr uz napomenu "za javni poziv - PROGRESS" do ponedjeljka, 26. kolovoza 2013. godine, u 15:00 sati.

Zakašnjele prijave, nepotpune prijave ili na drugi način podnesene prijave koje nisu u skladu s uvjetima ovog javnog poziva se neće razmatrati. Ispričavamo se zbog kratkih rokova i zahvaljujemo na vašoj suradnji.

Prilozi za preuzimanje:

1. Prilog 1 - Izvadak iz Nacrta Okvirnog dokumenta za 2013.g.
2. Prilog 2 - RESTRICTED CALL FOR PROPOSALS FOR ACTION GRANTS JUST/2013/PROG/AG/AD
3. Prilog 3 - GUIDE FOR APPLICANTS
4. Javni poziv



Pisane vijesti