OGLAS za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

Slika /slike/Ostale informacije.jpg
Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina raspisuje OGLAS za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, za 1 savjetnika u Vladi i Vladinom uredu, 1 stručnog savjetnika i 1 stručnog suradnika.
 
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave Oglasa na web-stranici Ministarstva uprave, www.uprava.gov.hr.
 
Oglas je na web-stranici Ministarstva uprave https://uprava.gov.hr/oglasi-na-odredjeno-vrijeme/11820?nid=6552 objavljen 21. prosinca 2018. godine.
 
Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Vlada Republike Hrvatske, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Mesnička 23, 10000 Zagreb, s naznakom "za Oglas za radno mjesto –savjetnik/ca u Vladi i Vladinom uredu", s naznakom „za Oglas za radno mjesto – stručni/a savjetnik/ca“, odnosno s naznakom "za Oglas za radno mjesto – stručni/a suradnik/ca".
 
Obavijest o vremenu i mjestu održavanja razgovora (intervjua) bit će objavljena najmanje 5 dana prije njegovog održavanja, na web-stranici Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

TEKST OGLASA

PRAVNI I DRUGI IZVORI ZA PRIPREMANJE KANDIDATA/KINJA PRIJAVLJENIH NA OGLAS ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME

Pisane vijesti