POZIV NA SUDJELOVANJE: TRENING RADIONICA O NEFORMALNOM OBRAZOVANJU I RADU S MLADIM ROMIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ, 22. – 25. studeni 2018., Marija Bistrica

Slika /slike/Foto vijesti 2018/Logo Youth Action Plan.jpg
Odjel za mlade Vijeća Europe u suradnji s Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina organizira trening radionicu o neformalnom obrazovanju i radu s mladim Romima u Republici Hrvatskoj. Trening radionica održat će se od 22. do 25. studenog 2018. godine u Mariji Bistrici, Hrvatska.

Cilj trening radionice je razviti kompetencije i vještine sudionika za obavljanje aktivnosti koje uključuju visoko kvalitetno neformalno obrazovanje, treninge i rad s mladim Romima s ciljem poticanja njihovog aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti u kontekstu Republike Hrvatske.

Trening radionica je otvorena za stanovnike Republike Hrvatske, mlade Rome i mlade ne-Rome, aktiviste, vođe mladih, odgajatelje, osobe koje rade s mladima, volontere, predstavnike organizacija civilnog društva i sve zainteresirane za promicanje i podršku sudjelovanju i socijalnoj uključenosti mladih Roma.

Trening radionica organizira se u okviru Akcijskog plana za mlade Rome Odjela za mlade Vijeća Europe.  

Prijave su otvorene do 10. studenog 2018. godine, a potencijalni sudionici prijavljuju se na način da ispunjeni prijavni obrazac dostave putem e-maila na adresu: maja.brkic@uljppnm.vlada.hr.

Više informacija o trening radionici možete pronaći u dokumentu Poziv na sudjelovanje.

Poziv na sudjelovanje

Prijavni obrazac


 

Pisane vijesti