Poziv za predlaganje kandidata za imenovanje člana Savjeta za nacionalne manjine, pripadnika bošnjačke nacionalne manjine

Slika /slike/Ostale informacije.jpg
Radi osiguranja zastupljenosti pripadnika bošnjačke nacionalne u sastavu Savjeta za nacionalne manjine, pozivaju se udruge bošnjačke nacionalne manjine i druge organizacije, vjerske zajednice, pravne osobe i građani pripadnici bošnjačke nacionalne manjine da predlože svog kandidata za imenovanje člana Savjeta iz reda istaknutih kulturnih, znanstvenih, stručnih i vjerskih djelatnika, pripadnika bošnjačke nacionalne manjine.
 
Za člana Savjeta za nacionalne manjine treba predlagati osobu koja je svojom tolerancijom i suživotom, afirmirajući vlastitu kulturu, jezik i tradiciju, doprinijela unaprjeđenju razumijevanja, snošljivosti i dijaloga među državljanima Republike Hrvatske, te promicanju etničke, kulturne i vjerske raznolikosti Republike Hrvatske.
 
Poziv je objavljen u Jutarnjem listu od 20. veljače 2017. godine a biti će objavljen i u idućem broju Narodnih novina.
 
Prijedloge treba poslati do 9. ožujka 2017. godine na adresu: Vlada  Republike Hrvatske, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Zagreb, Mesnička 23.
 
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
 
POZIV
 

Pisane vijesti